✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Zingeving coaching

Indien je op zoek bent naar antwoorden over de betekenis van jouw leven, kan mijn zingeving coaching in Utrecht je helpen. Worstel je met vragen over hoe je zin moet geven aan jouw leven? Wil je weten wat jouw roeping is als mens? Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Ik, Guido Spijk, help je zoeken naar de antwoorden en weer richting te geven aan je leven. Samen ontdekken we wie je bent en waar je als mens voor staat.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Vind de betekenis van jouw leven door zingeving coaching

Om de antwoorden op jouw levensvragen te vinden, help ik je jouw bewustzijn te ontwikkelen. Hierdoor kom je stap voor stap in contact met de essentie van jouw bestaan. We kijken naar verschillende aspecten van jouw leven. Wellicht zijn er bepaalde trauma’s die je moet verwerken of relaties die je onder de loep moet nemen. Tijdens mijn zingeving coaching streef ik naar de afstemming en integratie van je hoofd, hart, buik en ziel. Daarvoor houd ik je een spiegel voor en ga ik op liefdevolle wijze de confrontatie met je aan. Op deze manier vinden we samen de antwoorden op jouw levensvragen.

 

Neem nu contact met mij op

Ik ben een eerlijke, directe, gevoelige en zeer betrokken coach die je helpt richting te geven aan je leven. Ben je ervan overtuigd dat mijn zingeving coaching je kan helpen? Neem dan nu contact met me op en ontmoet mij in mijn VOEL Coachingpraktijk in Utrecht. Je bereikt me door te bellen naar 06 – 53 86 30 66 of door een e-mail te sturen naar guido@voelcoaching.nl. Ik vertel je graag meer over mijn visie en werkwijze.