✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Psychotherapie Utrecht

Ben je op zoek naar een praktijk voor psychotherapie in Utrecht? Ik, Guido Spijk, beschik over de expertise en ervaring om je te helpen middels deze therapievorm. Ik kijk naar de totale mens en samen doorgronden we de oorzaak van je problemen en komen we, met behulp van de juiste methode, tot een oplossing. Ik help je weer richting te geven aan jouw leven.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Werk samen met mij aan jezelf door middel van psychotherapie in mijn praktijk in Utrecht

Tijdens psychotherapie in Utrecht staat de interactie tussen jou en mij centraal. Ik help je om bij een diepere laag van je problemen en potenties te komen. Daarbij zijn openheid, eerlijkheid, directheid en gevoeligheid de kernwaarden van waaruit ik werk. Ik werk vanuit verschillende psychologische richtingen, waaronder transactionele analyse, schematherapie en biodynamische psychotherapie. Samen bekijken we welke methode aansluit op jouw vraagstuk. Wat je in ieder geval leert dankzij psychotherapie in mijn praktijk in Utrecht, is inzicht, kennis en vaardigheden ontwikkelen.

 

Neem nu contact met mij op

Ga samen met mij aan de slag tijdens psychotherapie in mijn VOEL Coachingpraktijk in Utrecht. Je kunt eenvoudig een afspraak bij me maken. Naast de verschillende therapieën ben je bij mij ook welkom om deel te nemen aan de verschillende workshops, groepen, trainingen en coaching- trajecten. Worstel je bijvoorbeeld met levensvragen over de zin van het bestaan? Dan kan mijn zingeving coaching je helpen of het deelnemen aan een mannengroep. Wil je graag jouw leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? Dan kunnen mijn coaching sessies in leiderschap en eventueel de www.mannenwerk.org workshops je verder helpen. Indien je graag meer informatie wilt over mijn coaching-, therapie- of trainingssessies, kun je me bereiken op 06 - 53 86 30 66 of een e-mail sturen naar guido@voelcoaching.nl