✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Traumatherapie in Utrecht

Indien je op zoek bent naar een ervaren, betrokken coach voor traumatherapie en traumabehandeling in Utrecht, ben je bij mij op de juiste plek. Mijn naam is Guido Spijk, therapeut, trainer en coach bij VOEL Coaching. Met mijn traumabehandeling help ik je jouw trauma’s te verwerken en leer je omgaan met bijkomende gevoelens en gedachten, zoals angst en piekeren. Dankzij traumatherapie ervaar je geen last meer van de negatieve emotionele en mentale gevolgen van de nare gebeurtenis(sen) in jouw leven.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Leer omgaan met nare gevoelens en emoties dankzij traumatherapie

Wanneer nare gebeurtenissen een blijvend negatief effect hebben op je geestelijke gezondheid, spreek je van een traumatische ervaring. Trauma’s kunnen het gevolg zijn van diverse gebeurtenissen in iemands leven. Als een trauma belemmerend is in je dagelijks leven, is het volgen van een traumabehandeling in mijn coachingpraktijk verstandig. Wat jouw trauma ook is; ik help je met de verwerking ervan tijdens traumatherapie. Met de juiste traumabehandeling wordt de last van jouw trauma weer dragelijk. Mijn expertise in traumatherapie helpt je de symptomen van je trauma te herkennen en ermee om te gaan. Hierdoor krijg je meer controle over je emoties en gedachten en word je minder getriggerd om in het trauma te verdwijnen. Hiermee train je jouw mental strength.

Verwerk jouw trauma’s onder begeleiding

Benader VOEL coaching voor professionele traumabehandeling. Daarbij zijn mijn uitgangspunten daadkracht, moed, kwetsbaarheid en liefde. Neem nu contact met mij op en maak een afspraak voor traumatherapie. Naast traumatherapie ben je in mijn praktijk ook welkom voor andere therapieën, zoals relatietherapie. Tevens kan ik je helpen met diverse coaching- en trainingssessies. Wil je graag meer informatie? Bel mij dan op 06 – 53 86 30 66 of stuur een e-mail naar guido@voelcoaching.nl. Ik help je graag weer richting te geven aan jouw leven.