✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Traumatherapie Utrecht

Indien je op zoek bent naar een ervaren, betrokken coach voor traumatherapie in Utrecht, ben je bij mij op de juiste plek. Mijn naam is Guido Spijk, therapeut, trainer en coach bij VOEL Coaching. Ik help je jouw trauma’s te verwerken en leer je omgaan met bijkomende gevoelens en gedachten, zoals angst en piekeren. Dankzij traumatherapie in mijn praktijk in Utrecht ervaar je geen last meer van de negatieve emotionele en mentale gevolgen van de nare gebeurtenis(sen) in jouw leven.  

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Leer omgaan met nare gevoelens en emoties dankzij mijn traumatherapie in Utrecht

Wanneer nare gebeurtenissen een blijvend negatief effect hebben op je geestelijke gezondheid, spreek je van een traumatische ervaring. Trauma’s kunnen het gevolg zijn van diverse gebeurtenissen in iemands leven. Je kunt bijvoorbeeld een trauma oplopen na een ernstig verkeersongeval, mishandeling of het overlijden van een dierbare. Wat jouw trauma ook is; ik help je met de verwerking ervan tijdens traumatherapie in Utrecht. Mijn expertise helpt je de symptomen van je trauma te herkennen en er mee om te gaan. Hierdoor krijg je meer controle over je emoties en gedachten en word je minder getriggerd om in trauma te verdwijnen.

 

Neem nu contact met mij op

Ik help je met de verwerking van jouw trauma. Daarbij zijn mijn uitgangspunten daadkracht, moed, kwetsbaarheid en liefde. Neem nu contact met mij op en maak een afspraak voor traumatherapie bij mij in Utrecht. Naast traumatherapie ben je in mijn praktijk in Utrecht ook welkom voor andere therapieën, zoals schematherapie en psychotherapie. Tevens kan ik je helpen met diverse coaching- en trainingssessies. Wil je graag meer informatie? Bel mij dan op 06 – 53 86 30 66 of stuur een e-mail naar guido@voelcoaching.nl. Ik help je graag weer richting te geven aan jouw leven.