✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Schematherapie in Utrecht

Met behulp van schematherapie in mijn coachingpraktijk VOEL Coaching in Utrecht lukt het jou om je gedrag te veranderen. Samen met jou doorgrond ik, Guido Spijk, de oorsprong en kern van jouw gedragspatronen. Dat doe ik op een directe, open en eerlijke manier. Ik hanteer daarbij mijn uitgangspunten: daadkracht, kwetsbaarheid, moed en liefde. Ben jij bereid om te investeren in jezelf en wil je echt iets veranderen met behulp van schematherapie? Ik help je graag!

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Met schematherapie maak je een start aan gedragsverandering

De schematherapie die ik geef is een vorm van psychotherapie. Schematherapie is gericht op gedragsverandering. Als psychotherapeut onderzoek ik daarbij de invloed die jouw opvoeding, jouw omgeving en de ervaringen uit jouw jeugd hebben op jouw gedrag. Met behulp van schematherapie leer je je hardnekkige patronen te herkennen en hoe je deze op een duurzame en effectieve manier kunt verbreken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in het verleden bepaalde trauma’s hebt opgelopen. Je leert bij schematherapie de bijbehorende gedachteschema’s te veranderen naar een positieve uitkomst.

Maak nu een afspraak voor deze therapievorm

Wanneer je werkelijk bereid bent om je gedrag te veranderen, help ik je graag door middel van schematherapie. Neem nu contact met mij op, dan plannen we samen een afspraak in. Wil je graag meer informatie over mijn coaching-, training- en therapiesessies? Voor zowel het maken van een afspraak als voor meer uitleg kun je me telefonisch bereiken op 06 – 53 86 30 66 of een e-mail sturen naar guido@voelcoaching.nl.