✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Schematherapie in Utrecht

Met behulp van mijn schematherapie in mijn VOEL Coachingpraktijk in Utrecht lukt het je om jouw gedrag te veranderen. Samen met jou doorgrond ik, Guido Spijk, de oorsprong en kern van jouw gedragspatronen. Dat doe ik op een directe, open en eerlijke manier. Ik ga daarbij uit van mijn uitgangspunten daadkracht, kwetsbaarheid, moed en liefde. Ben jij bereid om te investeren in jezelf en wil je echt iets veranderen? Ik help je graag!

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Verander je gedrag met behulp van mijn schematherapie in Utrecht

De schematherapie die ik geef vanuit mijn praktijk in Utrecht is een vorm van psychotherapie. Schematherapie is gericht op gedragsverandering. Ik onderzoek daarbij de invloed die ervaringen uit het verleden hebben op jouw gedrag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in het verleden bepaalde trauma’s hebt opgelopen. Met behulp van schematherapie in mijn praktijk in Utrecht leer je je gedrag zo te veranderen, dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt opkomen. Mijn expertise en ervaring helpen je daarbij.

 

Maak nu een afspraak voor schematherapie

Wanneer je werkelijk bereid bent om je gedrag te veranderen, help ik je graag met mijn schematherapie in Utrecht. Neem nu contact met mij op en plan een afspraak in. Wil je graag meer informatie over mijn coaching-, training- en therapiesessies? Voor zowel het maken van een afspraak als informatie kun je me telefonisch bereiken op 06 – 53 86 30 66 of een e-mail sturen naar guido@voelcoaching.nl