✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Psychotherapeut voor mannen in Utrecht

Als psychotherapeut voor mannen in mijn coachingpraktijk VOEL Coaching in Utrecht help ik, Guido Spijk, mannen middels mijn kennis over psychologie aan een oplossing voor hun problemen. Tijdens de therapiesessies staat de interactie tussen jou en mij centraal. Ik werk op een eerlijke, directe en betrokken manier.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Een psychotherapeut speciaal voor mannen

Tijdens mijn werk als psychotherapeut voor mannen, werk ik vanuit verschillende richtingen van de psychologie, zoals biodynamische psychotherapie en transactionele analyse. Psychotherapie en psychologie staan daarmee aan de basis van de therapieën die ik als psychotherapeut voor mannen aanbied in mijn coachingpraktijk. Tijdens een persoonlijke coachingsessie bepalen we welke richting en welke therapievorm het beste past bij jouw probleem. Zo kun je bij mij onder andere terecht voor therapie na een trauma. Ik bied hulp bij het opnieuw richting geven aan jouw leven. Naast mijn ervaring als psychotherapeut voor mannen benut ik ook mijn spirituele werk om jou als man beter tot jouw recht te laten komen. Hiervoor bied ik diverse workshops en trainingen aan.

Doe mee aan een workshop en ervaar jouw eigen kracht

Naast dat je bij mij als psychotherapeut voor mannen terecht kan voor persoonlijke therapie, geef ik ook workshops en trainingen die in lijn liggen met psychologie voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een vuurloop. Hiermee kom jij volledig terug in jouw kracht te staan. Bekijk de agenda om te zien wanneer deze workshops plaatsvinden. Voor meer informatie bel je naar 06 - 53 86 30 66 of stuur een e-mail naar guido@voelcoaching.nl.