WORKSHOPS VOOR MANNEN

 

Volg de workshops voor mannen georganiseerd door VOEL coaching uit Utrecht onder de naam Mannenwerk. Tijdens deze workshops:

 

Ontwikkel je mannenkracht en maak je het vuur in je wakker

 

Leer je als man leven en werken met passie en bezieling

 

Ontdek je wie jij in potentie bent en hoe je werkelijk helemaal jezelf kunt zijn

 

Ben jij klaar om je te ontwikkelen als man? Lees dan op welke wijze de workshops van MannenWerk voor mannen jou kunnen helpen in dit proces!

 

naar workshop aanbod MannenWerk
 

        naar MannenWerk website        

 

"MannenWerk is een ware ontdekkingstocht waarin je door de trainers echt uit je comfortzone wordt gehaald. Het is - zonder gelul - één van de grootste kado's die jezelf als man kunt geven"

Martijn de Groot

 

De organisatie van onze workshops voor mannen

Onder de naam MannenWerk bied ik, Guido Spijk, samen met Edwin Holwerda workshops aan voor mannen. De doelstelling van onze organisatie en deze mannencoaching is om jou als man te ondersteunen in het ontwikkelen van jouw authentieke mannenkracht. Om dat te bereiken, trekken we alles uit de kast en halen we je uit je comfortzone. Dat doen we met respect, humor en liefde. We brengen je in contact met je diepste gevoelens en verlangens. We geven je in onze workshops voor mannen inzicht in je diep verankerde - en vaak belemmerende - overtuigingssystemen. We laten je voelen wat je drijft en wie je in essentie bent én in potentie wilt zijn. Het proces dat wij vormgeven en begeleiden zorgt ervoor dat je je meer man voelt dan voorheen. Een man die zowel krachtig en sterk, als gevoelig en liefdevol kan zijn. Een man die weet wat hij wil en weet waarvoor hij staat. Een man die zijn leven met daadkracht en passie vorm wil geven. Dat is wat voor man je wordt na onze workshops voor mannen!